Συνεργάτες

Sound & Lights
Parkassist
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά κάποιους από τους συνεργάτες μας:

Η sound and lights services δραστηριοποιείται στον χώρο σας της ηχητικής φωτιστικής και μουσικής κάλυψης εκδηλώσεων από το 2000.

Η εταιρία αναλαμβάνει κάθε είδος εκδήλωσης:
(γάμο – βάφτιση – εταιρικά events – συνεδριακή κάλυψη- live- εγκαίνια – πάρτι – θεατρικά – ηχοληψία-spesial effects -καραόκε -πυροτεχνήματα- ξηρός πάγος – φωτιζόμενα γράμματα)
με πλήρη τεχνική υποστήριξη υπερσύγχρονο εξοπλισμό καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε χώρου.

parkassist logo 800x370

Η εταιρεία Park Assist εξειδικεύεται στις Υπηρεσίες στάθμευσης & Παρκαδόρου (Valet Parking) και αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της.
Από τις 8 Οκτωβρίου 2015 αποτελεί την μοναδική ελληνική Εταιρεία του κλάδου, με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2008 η οποία συμβαδίζει απόλυτα με το στόχο της εταιρίας να διατηρεί το όνομά της ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης στάθμευσης και την εναρμόνιση με τις αποτελεσματικότερες πρακτικές διοίκησης και καινοτομίας.

Η Park Assist στελεχώνεται με έμπειρους Έλληνες επαγγελματίες παρκαδόρους και παρέχει υπεύθυνη, αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση σε κάθε επαγγελματική και κοινωνική σας εκδήλωση διευκολύνοντας τους επισκέπτες σας με ασφαλή στάθμευση από την παραλαβή έως και την παράδοση των οχημάτων τους, λόγω της συγκεκριμένης εταιρικής της φιλοσοφίας.

Βρείτε μας στα Social Media