Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία μας Nomad Bar ιδρύθηκε πρόσφατα, από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον τομέα της μαζικής εστίασης και ειδίκευση στην παρασκευή κάθε είδους καφέ, ποτών και cocktail. Οι βασικοί τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε είναι:
• Η οργάνωση Full open bar για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις ανεξαρτήτως ατόμων.
• Η μεταφορά και παροχή φορητού ολοκληρωμένου εξοπλισμού bar (Full mobile bar equipment)
• H διαχείριση, το στήσιμο και οι προμήθειες καταστημάτων Bar (Bar Management)
• H συμβουλευτική σε θέματα συνταγών, δημιουργία καταλόγων με θεματικά cocktail, εκπαίδευση προσωπικού κλπ (Bar Consulting)
 
Στις κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Με αυτή την αφετηρία επιλέγουμε με προσοχή τις πρώτες ύλες, οι οποίες διαδραματίζουν πρωταρχικό ρόλο για να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα επιλέγουμε φρούτα εποχής και φρέσκα βότανα, φρέσκους πουρέδες φρούτων αλλά και εκλεπτυσμένα αποστάγματα, δημιουργούμε τα δικά μας σιρόπια. Πάντα προσαρμόζουμε τα υλικά στο ύφος της κάθε εκδήλωσης ξεχωριστά. Ακόμη δίνουμε έμφαση στην παρουσίαση των ποτών και των cocktail προκειμένου να είναι αλλά και να φαίνονται ξεχωριστά.
Στην οδό Κεδρηνού στους Αμπελόκηπους βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας μας αλλά και ο χώρος γευσιγνωσίας στον οποίο κατόπιν ραντεβού, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ποτά και τα cocktail μας πριν την εκδήλωση που οργανώνετε.

Φόρμα Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media