Γάμοι & Βαπτίσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κατάλληλους για κάθε περίσταση χώρους εκδηλώσεων, σε κτήματα, έξω από εκκλησίες είτε σε οικίες ιδιόκτητες ή Airbnb, στον κήπο του σπιτιού σας ή ακόμα και σε ταράτσες. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και λειτουργία Full open bar με δικό μας εξοπλισμό η με Van bar, το φαγητό, τον dj με τον ανάλογο ηχητικό εξοπλισμό, την διακόσμηση ακόμη και υπηρεσίες parking και όχι μόνο. Επίσης τη μεταφορά και παροχή φορητού ολοκληρωμένου εξοπλισμού bar (Full mobile bar equipment), καθίσματα, τραπέζια, τέντες κλπ.

Στη Nomad Bar κατανοούμε ότι η επιλογή του γαμήλιου Cocktail Bar Catering σας είναι μια σημαντική απόφαση. Όταν σχεδιάζετε την ιδιαίτερη μέρα σας, θέλετε να συνεργαστείτε με τους καλύτερους. Από το πάρτι του αρραβώνα μέχρι το δείπνο με πρόβα πριν τη δεξίωση του γάμου σας, το brunch της επόμενης ημέρας έως και την επέτειο σας, τότε είναι η τέλεια επιλογή για όλα όσα σχετίζονται με το Cocktail Bar Catering  του γάμου σας.

Σας υποστηρίζουμε στον προγραμματισμό, τη λήψη αποφάσεων και την παραγωγή του τέλειου Cocktail Bar Catering. Η ομάδα μας σάς βοηθά να δείτε το όραμά σας και να διασφαλίσετε ότι κάθε λεπτομέρεια, θα εκτελεστεί άψογα.

Η ομάδα μας έχει κάνει εκατοντάδες γάμους & βαπτίσεις και έχει λάβει μερικές από τις καλύτερες κριτικές, κερδίζοντας μια θέση στην εκτίμησή σας. Εσείς εστιάστε στην απόλαυση της ιδιαίτερης ημέρας σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, και όλα τα άλλα τα αφήνετε σε εμάς.

Γάμοι & Βαπτίσεις

wedding party

Περισσότερες πληροφορίες 

Κλείστε τη δική σας
εκδήλωση σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας με
όποιο τρόπο προτιμάτε!

Τηλεφωνήστε μας στο

ή στείλτε μας e-mail στο

ή συμπληρώστε τη φόρμα

Κλείστε τη δική σας εκδήλωση σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας με όποιο
τρόπο προτιμάτε!

Τηλεφωνήστε μας στο

ή στείλτε μας e-mail στο

ή συμπληρώστε τη φόρμα

Βρείτε μας στα Social Media